Запрошуємо на Дні Відкритих дверей з нагоди презентації оновленого Renault Kadjar до «НІКО Прайм Мегаполіс»

13 та 14 квітня запрошуємо Вас на Дні Відкритих дверей з нагоди презентації стильного та виразного кросовера  Renault KADJAR до «НІКО Прайм Мегаполіс».

Просторий та комфортний Renault KADJAR блискуче впорається з труднощами на дорозі і адаптується до різних умов завдяки системі курсової стійкості та контролю зчеплення з дорогою Extended Grip або системі повного привода. Збільшений дорожній просвіт, передні й задні накладки на бампери захищають автомобіль і допомагають долати складні маршрути.

Автомобіль зробить водіння легким завдяки новітнім технологіям: системі контролю рядності руху, системі контролю «сліпих» зон та системі автоматичної допомоги при паркуванні

Ціни на оновлену версію стартують від 494 900 грн за базову комплектацію. 

Окрім тест-драйвів на гостей заходу чекають спеціальні пропозиції на автомобілі та корисні рекомендації фахівців дилерського центру.

Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з новим автомобілем або ж записатися на індивідуальний тест-драйв оновленого Renault Kadjar в автосалоні «НІКО Прайм Мегаполіс» на 13-му кілометрі Бориспільського шосе, тел. (044) 392-44-44.