Представляємо до Вашої уваги нову сервісну пропозицію від Renault

З 17 січня до 14 березня 2022 року компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Вигідне ТО від Renault».

Зима, зазвичай, здатна дивувати мінливими погодними умовами, тому важливо завжди бути готовими до безпечних зимових подорожей автомобілем.

Сервісна зимова пропозиція від Renault привертає увагу Клієнтів до питань безпеки та обслуговування автомобілів, та пропонує додаткові вигоди протягом періоду дії акційних умов:

  • економію до 30% на запчастини для ТО, 10% на роботи із їх встановлення1!
  • можливість виграти коштовні призи!

Акція триває з 17 січня до 14 березня 2022 року в офіційних дилерських центрах Renault по всій території України, окрім тимчасово окупованих територій, територій проведення ООС (АТО).

В період акції Клієнтам офіційного сервісу Renault пропонуються вигідні умови на проходження комплексного ТО:

  • до 30% знижки на запасні частини для технічного обслуговування та 10% на роботи по їх заміні1;
  • до 15% знижки на моторні оливи1;
  • до 30% вигоди на комплекти ременів ГРМ та додаткового обладнання1;
  • до 30% знижки на оригінальні акумуляторні батареї1;
  • дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за 360 грн. з ПДВ1;
  • зимова рідина склоомивача 5л за акційною ціною 230 грн. з ПДВ1.

В період Акції клієнти можуть взяти участь в розіграші призів:

  • комплект коліс в зборі2;
  • два комплекти шин.

Призи розігруються серед клієнтів, які в період Акції зареєструються онлайн на сервіс через «Калькулятор ТО» та виконають у офіційного дилера Renault будь-яке регламентне ТО або операцію із заміни комплекту ременя ГРМ.

Розіграш призів планується 4 квітня 2022 р. за допомогою сайту random.org серед клієнтів, що виконали правила акції.

Для власників автомобілів Renault та Dacia віком понад 5 років на постійній основі діє програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються, слід обирати або акційну пропозицію, або програму «Вік має значення».

Технічне обслуговування від Renault - це не тільки заміна оливи! Повна діагностика автомобіля включає 29 операцій та 87 точок контролю. Регулярне проходження ТО Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію і збереже його ядро, двигун, від небажаних несправностей.

Про особистий кабінет My Renault

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду Renault зареєструватися в My Renault на офіційному сайті компанії www.renault.ua, або на сайті www.my.renault.ua.

My Renault – це особистий кабінет клієнта Renault на офіційному сайті, який дозволяє зареєстрованим клієнтам мати більш цікаві умови в рамках акційних пропозицій. Власники Renault за допомогою сервісу My Renault отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися про новини бренда;
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю.

¹Під вигодою або економією мається на увазі знижки до 30% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на моторні оливи, знижки до 30% на комплекти ременів ГРМ та знижки до 30% акумуляторні батареї Renault. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Зазначені розміри знижок та акційна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Акція діє з 17.01.2022 до 14.03.2022 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій).

² Під колесом у зборі мається на увазі литий диск з центральним ковпачком і ніпелем, на якому встановлена збалансована шина Nokian. Комплект шин – включає чотири шини.

Детальнішу інформацію можна також отримати за телефоном:

(050) 386 07 06

(044) 392 44 42 

Дзвінки приймаються: пн-сб 08.00-20.00, нд 10.00-18.00, 

e-mail:service@renault.niko.ua.