Вигідна весняна діагностика

З 5 квітня до 31 травня 2021 р. всім клієнтам офіційного сервісу Renault пропонується комплекс діагностичних послуг автомобіля за ціною 199 грн з ПДВ1.

У комплекс включені:

·         діагностика підвіски (в тому числі перевірка залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);

·         діагностика стану шин (в тому числі перевірка залишкової глибини протектора і стану шин);

·         перевірка рівнів робочих рідин та якості гальмівної і охолоджуючих рідин;

·         діагностика АКБ.

 

Крім того, в рамках сервісної Акції «Вигідна весняна діагностика» власник автомобіля Renault отримує можливість:

·         виконати заміну деталей підвіски та рульового управління із знижками до 30% на запасні частини та до 10% на роботи2;

·         придбати літню рідина склоомивача об'ємом 5 л за акційною ціною 145 грн. з ПДВ2;

·         придбати дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за акційною ціною 365 грн. з ПДВ2.

 

Серед зареєстрованих в My Renault учасників Акції будуть розіграні коштовні призи3 - комплект коліс в зборі, комплект зимових шин, відеореєстратор, за умови проведення ними в офіційній дилерській мережі Renault операцій із заміни гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски, або важелів підвіски.

 

MY RENAULT

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в особистому кабінеті власника «MY RENAULT» через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі.

 

Вказана вартість діагностики підвіски (Акційної Діагностики) є рекомендованою на період Акції, та діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин за результатами діагностики у дилера Renault. Остаточна вартість діагностики встановлюється дилерами та може відрізнятись від рекомендованої.

2 Маються на увазі знижки до 30% від роздрібної ціни на запчастини підвіски та гальмівної системи та до 10% на роботу з їх заміни у період дії Акції. Знижки на акційні запасні частини надаються за умови їх встановлення в офіційного дилера Renault. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикулярним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна на літню рідину склоомивача 5л становить 145 грн з ПДВ, на аерозоль для очистки салону автомобіля – 365 грн з ПДВ. Розмір знижки та акційна вартість запчастин є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. 

Про остаточно встановлену дилером вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в Кий Авто або за тел: (044) 536-96-97.

3 Під призами маються на увазі: комплект коліс в зборі (литі диски + зимові шини), комплект зимових шин, універсальний відеореєстратор. Призи Акції розігруються серед власників легкових автомобілів RENAULT і DACIA (окрім моделей Master та Trafic), які прийняли участь в Акції та виконали операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски, або важелів підвіски в офіційному дилерському центрі Renault протягом періоду дії Акції та зареєструвалися у “My Renault” на www.my.renault.com. Дата визначення Переможців – 13 липня 2021 року. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу призів – перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Розіграш призів проводить АТ «Рено Україна» за адресою: м. Київ, вул. Сім’ї Прахових 58/10.

Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.