«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, пропонує вигідну ціну на Renault KANGOO Z.E

В офіційного дилера Renault «НІКО Прайм Мегаполіси»  - новий електромобіль Renault Kangoo Z.E. 2017 року випуску від 599 000 грн.

Автомобіль оснащений акумуляторною батареєю ємністю 22 кВт*г., запас ходу на одному заряді 170 км по європейському циклу NEDC.

Гарантія від виробника Renault на батарею та двигун - 5 років або 100 000 км.

Цілодобова технічна підтримка «Renault Assisstance»: якщо закінчиться заряд батареї, евакуатор безкоштовно доставить на найближчу сертифіковану станцію, або до найближчого місця зарядки.

На території України розташовано 9 офіційних сертифікованих СТО на обслуговування електромобілів Renault .

На кожній з 9 СТО є сертифіковані зарядні станції, де можна підзарядити електромобіль Renault.

В комплектації електромобіля є 2 кабелі: один – для зарядки від зарядної станції з підключенням Тип2 (Mennekes), другий – для зарядки від побутової розетки.

За ніч автомобіль підзаряджається від 0 до 100% заряду батареї, від 1-фазного підключення потужністю 3,7 кВт – повний заряд за 7г30хв.

Зарядка електромобіля в декілька разів дешевша за заправку пальним: 15-25 грн на 100 км (середні витрати електроенергії 15 кВт \100км).

Є функція відкладеного заряджання батареї: зарядка розпочинається в запрограмований час, що зручно при наявності багатозонних лічильників.

Є функція програмування попереднього кондиціонування на визначений час: взимку салон автомобіля підігрівається, а влітку в жару – автомобіль охолодить салон до комфортної температури.

Нульові викиди CO2 і безшумний рух. 1-ступінчатий редуктор забезпечує їзду, комфортнішу ніж на автоматичній коробці передач.

Різке та плавне прискорення завдяки повністю електричному двигуну: 60 кінських сил, з максимальним крутним моментом 226 Нм, який доступний від самого початку руху автомобіля.

Встановлені спеціальні Еко-Шини з низьким опором коченню, що розроблені спеціально для електромобілів.

Електромобіль обладнаний незалежною пічкою Eberspacher, що функціонує на дизелі або біодизелі. Вона забезпечує обігрів салону взимку при низьких температурах, заощаджуючи електроенергію батареї для забезпечення запасу ходу. Однієї заправки пічки на 13 л вистачає на більше ніж тиждень постійного користування.

Вантажопідйомність - 650 кг.»

 

Запрошуємо дізнатися більше про Renault KANGOO Z.E. і вигідно придбати автомобіль в офіційного дилера Renault «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13-й км.

Тел. (044) 391-31-44