Офіційний дилерський центр Renault «НІКО ПРАЙМ МЕГАПОЛІС» на Бориспільському шосе отримав статус Renault Expert ZE, який дає право на продаж і обслуговування електромобілів Renault ZOE і Renault Kangoo Z.E.

Відповідно до вимог бренду Renault, перед стартом продажів електромобілів в країні проводиться ґрунтовна перевірка інфраструктури зарядних станцій на коректність роботи, а також можливість комфортної та безпечної експлуатації електромобілів Renault в міських умовах.

Згідно з правилами бренду, продажу електромобілів Renault можуть здійснюватися тільки в тих містах, де 80% громадської інфраструктури коректно заряджають електромобілі Renault.

Перша інспекція була проведена в Києві, Львові та Одесі навесні 2017 року і за її підсумками лише 76% зарядних станцій мали належний технічний рівень для зарядки електромобілів Renault.

Цієї зими команда експертів Renault повторно провела ZOE тур по Україні, щоб перевірити стан зарядних станцій після необхідних модифікацій.

За результатами другого ZOE туру рівень підготовленості інфраструктури для електромобілів Renault виявився прийнятним, адже 85% з перевірених зарядних станцій сумісні з Renault ZOE (при необхідному мінімумі 80%).

В рамках ZOE туру дилерський центр «НІКО Прайм Мегаполіс» пройшов перевірку і отримав статус Renault Expert ZE, який дає право на продаж і обслуговування електромобілів Renault ZOE і Renault Kangoo Z.E .:

Автосалон «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе відповідає технічним вимогам для обслуговування електромобілів:
1. На його території встановлено по 2 зарядні станції, які пройшли технічну перевірку і відповідають стандарту ZE Ready.
2. На складі в наявності є спеціальний інструмент для проведення профілактичних і ремонтних робіт електромобілів.
3. На офіційному сервісі є 2 технічних фахівця, які пройшли спеціальне навчання і мають високий рівень підготовленості для обслуговування електромобілів.

Деталі в автосалоні «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13й км. і по телефону (044) 392-44-44.