Представляємо оновлений Renault Koleos в дилерському центрі Renault "НІКО Мегаполіс"!

 

  • Ціна стартує від 648 900 грн*.
  • Потужний бензиновий двигун 171 к.с. в поєднанні з коробкою CVT X-Tronic за привабливою ціною.
  • Пропозиція версії 4х2.
  • 100% LED-освітлення.
  • Система контролю руху при спуску (HDC) доступна у версії 4х4.

З 1 листопада 2021 року в офіційному дилерському центрі Renault "НІКО Мегаполіс" розпочинаються продажі оновленої моделі Koleos вартістю від 648 900 грн*.

Оновлений Koleos – топкросовер Renault, який захоплює з першого погляду! Цей автомобіль – динамічне поєднання стилю та передових технологій, що створений, аби почуватися безпечно та невимушено в будь-яких умовах.

Солідні пропорції, чіткі лінії, світлодіодна оптика, великі виразні колеса – яскраві ознаки автомобіля преміального класу. Присутність хромованих дзеркал, фірмові денні ходові вогні та видовжені задні фари створюють унікальний стиль оновленого Renault Koleos.

Технологічність

Оновлений Renault Koleos має нову фірмову підсвітку передніх та задніх ліхтарів із використанням 100% світлодіодної технології. Світлодіодні передні ліхтарі забезпечують на 25% кращі показники освітленості, ніж галогенні технології, одночасно знижуючи споживання енергії на 10%. В світлодіодні задні 3D ліхтарі вбудовані динамічні покажчики повороту.

Разом із повним приводом система контролю руху при спуску тепер доступна на оновленому Koleos. Ця система працює від 5 до 30 км/год і обмежує швидкість спуску автомобіля без використання педалі гальма. Ця функція ідеально підходить для їзди по бездоріжжю та дозволяє водієві зосереджуватися виключно на своїй подорожі.

Неймовірна зручність – девіз оновленого Renault Koleos, який дарує комфорт всім присутнім в салоні, як водієві, так і пасажирам, завдяки:

  • інтелектуальній системі повного приводу 4х4i;
  • персональному планшету: мультимедійна система R Link2 з сенсорним екраном у 7''/ 8.7'';
  • підтримці технологій реплікації смартфона;
  • преміальній аудіосистемі BOSE ®;
  • електроприводу відкриття-закриття дверей багажника;
  • контурній підсвітці салону (5 варіантів кольору);
  • системі допомоги водію (контроль рядності, контроль «сліпих зон», автоматичне перемикання світла дальній ближній, автоматична допомога під час паркування).
  • можливості кастомізації бортового комп'ютера (зміна стилю зображення і кольору).

Позашляхові якості

Оновлений Renault Koleos готовий до будь-яких випробувань! Покращена автоматична трансмісія, інтелектуальна система повного приводу та незалежна підвіска дозволяє власнику не перейматися якістю дорожнього покриття.

Завдяки зручним режимам роботи 2WD, AUTO або 4WD LOCK кожен водій може приборкати бездоріжжя. Renault Koleos готовий до викликів і демонструє дивовижну здатність пересуватися в умовах недосконалих доріг та кам’янистого ландшафту. А пальне можна зекономити, переключившись на режим 2WD.

Коробка передач CVT X-Tronic

Адаптивна трансмісія CVT X-Tronic схожа на класичний автомат, бо  імітує ступінчасті перемикання. Проте перехід з однієї передачі на іншу здійснюється спокійно та непомітно. Такі можливості ідеально підходять для пересування на оновленому Renault Koleos по місту: розгін або швидка зміна швидкості відбудеться максимально плавно. Водію доступні 7 «віртуальних» передач, що дозволяє обрати оптимальний варіант для економії пального.

Комфорт

Що стосується кольорів і матеріалів, то оновлений Koleos має новий шкіряний салон. Нова шкіряна оббивка Riviera Camel, що доступна з рівня комплектації Intense, також пропонується зі вставками з коричневого дерева на дверних панелях та на приладовій панелі для справжнього відчуття вишуканості в салоні Koleos. Пропонується також високоякісна оббивка сидінь зі шкіри Nappa в двох кольорах разом із стильними підголівниками підвищеного комфорту.

Для всіх подорожуючих всередині салону Koleos буде просторо та комфортно завдяки:

  • широким кутам відкривання дверей;
  • вентильованим переднім шкіряним сидінням;
  • регулювання довжини подушки передніх сидінь;
  • регулювання кута нахилу спинки задніх сидінь;
  • обігріву задніх бокових сидінь, лобового скла та керма;
  • системі Easy Break (задній ряд сидінь складається одним рухом майже в рівну підлогу);
  • відмінним кутам проходження перешкод.

Потужний бензиновий двигун

Оновлений Koleos оснащений потужним бензиновим двигуном 171 к.с., що забезпечує значний крутний момент 233 Нм при 6000 об/хв та демонструє високу продуктивність і економію пального.

Автомобіль Renault Koleos збирається у м. Пусан (Південна Корея).

Детальніше про Renault Koleos https://www.renault.niko.ua/uk/models/new-koleos

 

Про RENAULT

Renault - бренд мобільності з великою історією і піонер електромобілів в Європі, завжди розробляв інноваційні автомобілі. Разом зі стратегічним планом «Renaulution» Renault розпочав амбітну трансформацію, спрямовану на створення більш конкурентоспроможної, збалансованої та електрифікованої лінійки автомобілів. Амбіції бренду - втілити сучасність та інновації в галузі технологій, енергетики та мобільних послуг в автомобільній промисловості і за її межами.

З 2015 року бренд Renault займає перше місце на автомобільному ринку України. Сьомий рік поспіль лідируючі позиції Renault досягаються завдяки зваженій ціновій політиці, професійній дилерській мережі, якісному сервісу та інноваційним фінансовим інструментам.

*Ціна з урахуванням програми Renault Бонус.

 

Отримати персональну консультацію можна у нас в салоні Renault "НІКО Мегаполіс" за адресою м. Київ, Бориспільське шосе, 13-й км.

Телефонуйте:

(044) 392-44-44

(050) 377-09-73

(050) 377-09-80

(050) 377-09-64