RENAULT представляє нову концепцію міського транспорту та нове покоління двигунів
  • Світова прем'єра концепт-кара Renault EZ-GO відкриває епоху міського транспорту загального користування.
  • Компанія Renault представляє новий двигун R110 для Renault ZOE 2018 модельного року – електромобіля, який найбільше продається в Європі.
  • У лінійці флагманського седана Renault Talisman з'явилася версія S-Edition з двигуном внутрішнього згоряння Energy TCe 225.

Женевський міжнародний автосалон, 6 березня 2018 рік - Renault продовжує відзначати 120 років своєї діяльності під девізом Easy life і в рамках Женевського міжнародного автосалону представляє нові двигуни для ZOE і Talisman.

ZOE 2018 з новим двигуном R110

Електромобіль, який найбільше продається в Європі, ZOE 2018 модельного року оснащується новим 80-кіловатним двигуном R110, який дарує нові емоції від водіння. R110 на 12 кВт могутніше свого попередника R90, при цьому володіє тими ж габаритами та масою. Тепер, щоб розігнатися з 80 до 120 км/год, електромобілю потрібно на дві секунди менше.

Модель ZOE 2018 підтримує Android Auto і доступна в новому стильному кольорі кузова Blueberry Purple.

Talisman S-Edition

Лінійка Renault Talisman доповнилася версією S-Edition - це нова ексклюзивна модель, яка першою отримає новий бензиновий двигун 1.8 TCe 225. Автомобіль має спортивний салон з чорною оббивкою і червоною прострочкою та оснащується найсучаснішим обладнанням. У ньому також використовується система амортизаторів 4-Control і нові 19-дюймові алюмінієві колісні диски вже в базовій комплектації. Talisman S-Edition з'явиться в Європі у вересні 2018 року.