Збільшено розмір знижки за програмою Renault Bonus

З  1 березня 2023 р. компанія “Рено Україна” оновила кредитну програму Renault Бонус*, зробивши її ще привабливішою для клієнтів. Як і раніше програма дозволяє заощадити при купівлі автомобіля в кредит і зменшити його ціну.

Оформлення кредиту на придбання автомобіля - це не тільки виплата його вартості протягом зручного терміну, але і додаткові фінансові витрати (комісія, страхування та ін.). Останні є значним фактором, який змушує вагатися у раціональності кредитування.

Відтепер програма фінансування Renault Бонус*  надає можливість отримати від 55 000 до 95 000 грн вигоди від вартості авто на автомобілі Duster, Express, Express фургон, Koleos, Master.

Окрім знижки, перевагами купівлі автомобілів Renault в кредит стануть:

  • зменшення початкових витрат (авансу);
  • економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ);
  • збереження фіксованої відсоткової ставки протягом всього терміну кредиту

Основні умови кредитування за програмою Renault Бонус*:

  • доступне тільки для фізичних осіб;
  • поширюється на весь актуальний модельний ряд Renault. 
  • знижка становить від 55 000 до 95 000 грн в залежності від обраної моделі.
  • клієнтська ставка - 14,9% річних на всі моделі;
  • авансовий внесок - від 30% до 50% від вартості автомобіля;
  • максимальний строк кредиту - до 5 років;
  • одноразова комісія при оформленні кредиту – 2,9% від суми кредиту;

Як і раніше ми зберігаємо додаткову опцію кредитування за програмою Renault Бонус*:  «КАСКО в кредит».

Фактичну економію можна продемонструвати на прикладі купівлі нового Renault Duster в кредит. При авансовому внеску 30% зі ставкою 14,9% на 5 років, економія на початковому етапі становить 85 083 грн. Окрім цього присутня щомісячна економія під час погашення платежу. 

 

Класичний кредит

Renault Бонус*

Економія

Ціна

672 600

612 600

60 000

Стартові витрати

284 428

259 345

25 083

Щомісячний платіж

11 734

10 687

1 047

 

Кредитним партнером Renault виступає АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»*.

Дізнавайтеся про детальні умови кредитування тут: https://bit.ly/3F5W2Av або звернувшись до представників офіційної дилерської мережі Renault: https://bit.ly/3Z7gDMC

Актуальний графік роботи дилерських центрів та відповіді на найактуальніші запитання на час воєнного стану знаходяться тут: https://bit.ly/3ZqTnZL  

 

Отримайте персональну пропозицію фінансування  в салоні Renault "НІКО Мегаполіс" на Бориспільському шосе, 13-й км.

(044) 392 44 44

 

*Ви можете отримати кредит за програмою «Renault Бонус» від Renault Finance для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк кредиту – 60 місяців, перший внесок – від 30% від вартості автомобіля, максимальна сума кредиту – 2 600 000 грн, процентна ставка – 14,9% річних, одноразова комісія банку за видачу кредиту – 2,9% від суми кредиту, комісія за операції в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн. Реальна процентна ставка – 39% річних (розрахована виходячи із строку кредитування 60 місяці за процентною ставкою 14,9% річних, перший внесок – 30% від вартості авто, ануїтетний графік погашення, страхування КАСКО – 6,34%, страхування життя і здоров’я позичальника – 4,99% від суми кредиту, одноразова комісія за видачу кредиту – 2,9% від суми кредиту). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо). Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території та зони ведення бойових дій. Не кредитуються області (якщо клієнт проживає та/або отримує дохід від бізнесу в цих областях): Сумську,  Харківську, Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, АРК. З метою отримання інформації щодо оформлення кредиту звертайтеся за телефонами гарячої лінії 0800305555 або на сайті банку www.credit-agricole.ua.  Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків.

Під знижкою для відповідної моделі мається на увазі сума зменшення рекомендованої клієнтської вартості автомобіля до спеціальної ціни за умови придбання у кредит за програмою «Renault Бонус».