Готуйся ДО ЗИМОВОї ПОДОРОЖІ З ТВОЇМ RENAULT

Готуйся ДО ЗИМОВОї ПОДОРОЖІ З ТВОЇМ RENAULT

З 21 січня до 31 березня 2021 року офіційний дилер Renault “НІКО Прайм Мегаполіс” запускає акцію «Будь готовий до зимової подорожі з твоїм Renault».

Оригінальні аксесуари Renault надають автомобілю індивідуальності та виокремлюють автомобіль з-поміж інших. Розроблені спеціально для кожної моделі, аксесуари створені та протестовані інженерами Renault, тому цілком відповідають технічним характеристикам та дизайну автомобіля. 

Взимку не варто відмовлятися від подорожей на улюбленому автомобілі - по місту, чи за містом. А завдяки спеціальній пропозиції від компанії Renault в Україні пропонується придбати необхідні оригінальні аксесуари зі знижкою* до 20% серед таких товарних груп: поперечини на дах автомобіля, бокси багажні, багажники для лиж та сноубордів Renault, підніжки алюмінієві, захист днища і трансмісії, захист кузова, підкрилки, бризковики, сітки радіатора захисні, лампи LED головного свіла, автосигналізації, парктроніки, відеореєстратори, камери, ланцюги, щітки для очищення снігу, компресори, килимки гумові.

За допомогою оригінальних аксесуарів можна зробити свій автомобіль Renault  більш практичним у використанні та розширити його можливості відповідно  до свого стилю життя: експлуатація в місті, подорожі на природу або поїздки по бездоріжжю.  

Серед зареєстрованих в My Renault учасників акції, які придбали акційні аксесуари на суму від 3 000 грн. з ПДВ,  буде розіграно коштовний приз** – багажний бокс Renault.

В офіційному дилерському центрі Renault “НІКО Прайм Мегаполіс” професійні майстри допоможуть підібрати та встановити аксесуари зі збереженням гарантії на автомобіль, та надати гарантією на продукцію та її встановлення. Використання оригінальних аксесуарів – це гарантія якості та надійності. 

Детальнішу інформацію можна також отримати за телефоном:

(050) 386 07 06

(044) 392 44 42 

Дзвінки приймаються: пн-сб 08.00-20.00, нд 10.00-18.00, 

e-mail:service@renault.niko.ua.

 

Хто краще, ніж Renault  подбає про Ваш Renault