Акційна пропозиція на оригінальні аксесуари для Вашого Renault

В цей особливий день маємо щось цікаве для Вашого #Renault!

З 14 лютого по 31 березня 2022 року діє акція «Транспортування» в дилерському салоні Renault "НІКО Мегаполіс" на оригінальні аксесуари Renault.

Отримайте свою знижку -25% на будь-який аксесуар серед представлених груп:

  • Багажники на дах автомобіля
  • Багажники для лиж
  • Багажні бокси
  • Фаркопи
  • Багажні дуги на дах автомобіля
  • Підніжки
  • Сітки багажника
  • Багажники для велосипедів

 

Серед учасників акції, зареєстрованих в My Renault, які придбають акційні аксесуари на суму від 3 000 грн. з ПДВ,  буде розіграно коштовний приз**. Деталі акції – на офіційному сайті: https://bit.ly/3LpFt3L

 

Спеціалісти нашого салону зможуть підібрати саме для Вашого авто необхідний аксесуар.

Чекаємо на Вас на Бориспільському шосе, 13-й км в салоні Renault "НІКО Мегаполіс"

Телефон для зв'язку 044 392 44 42

Поштова скринька     service@renault.niko.ua

 

*Під «знижкою» маються на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на певній перелік аксесуарів. Ознайомитися з переліком основних аксесуарів на які діють знижки, можливо за посиланням https://www.renault.ua/accessories-shop.html, обравши модель, яка вас цікавить, дізнатися рекомендовану звичайну вартість (до надання знижки) та рекомендовану акційну вартість, за артикулярним номером можна на сайті: www.parts.renault.ua.  Розмір знижки та вартість аксесуарів є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Повний перелік акційних товарів та остаточну вартість аксесуарів дізнавайтеся в обраного дилера. Акція діє з 14.02.2022 до 31.03.2022 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій). Детально про умови та місце проведення Акції дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.

**Приз розігрується серед учасників Акції, які зареєстровані у “My Renault” www.my.renault.com та здійснили покупку акційних аксесуарів на суму від 3 000 грн с ПДВ  протягом періоду дії Акції. Дату визначення Переможця буде призначено після закінчення Акції  - тобто після 31 березня 2022 року. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua.