В автосалоні «НІКО Прайм Мегаполіс» стартує нова програма кредитування стильних кросоверів Renault Сaptur та Renault Kadjar «Renault Вже твій» від Renault Фінанс.

Це унікальна фінансова пропозиція зі ставкою 0,01% на 3 роки при авансі 40%.

З 18 січня 2018 року придбання моделей Renault Сaptur та Renault Kadjar стане дуже вигідним.

Кредитна програма «Renault Вже твій» пропонує фактичну розстрочку з 0,01% на 3 роки, яка фіксує щомісячний платіж у гривні на весь період кредитування. Розмір щомісячного платежу і авансу варіюється в залежності від обраної моделі та комплектації автомобіля.

Поспішайте скористатися фінансовою програмою «Renault Вже твій», яка надає можливість купити новий кросовер Сaptur або Kadjar з максимально вигідними умовами кредитування.

Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, лідер продажів серед кросоверів у своїй категорії. Його безліч можливостей в персоналізації задовольнять індивідуальні потреби навіть самого вибагливого клієнта. Вражаюча двоколірна схема забарвлення кузова пропонує більше 30 потенційних комбінацій нового Captur відповідно до особистих переваг.

Renault Kadjar - це яскравий кросовер, який виділяється спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер'єром та сучасною лінійкою двигунів. Його технічні характеристики відмінно зарекомендували себе по міських дорогах і автомагістралях, а високий рівень безпеки і функціональність салону створюють комфорт водієві і пасажирам.

Акція діє до 31 березня.

Кількість авто обмежена.

Детальніше