«Автомобільний Мегаполіс НІКО» проводить щорічне літне автомобільне свято для всіх автолюбителів - NIKO Megapolis Drive Day.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує в суботу, 10 червня з 11.00 до 17.00 на яскравий, пізнавальний NIKO Megapolis Drive Day. Ми запрошуємо всіх автомобілістів з сім'ями і друзями на автомобільне свято, яке цього року пройде як пізнавальна і захоплююча подорож навколо світу. Створять колорит різних куточків світу автомобільні бренди різних країн: американський Ford, італійський Fiat, французькі Citroen і Renault, японські - Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki.

Відчувши колорит кожного автомобільного бренду в русі, закріпити смак відмінностей різних культур допоможе кухня різних країн світу. Вас чекають соковиті американські бургери, тонкий смак японських суші, середземноморські салати і тонізуючі напої. На пам'ять залишаться яскраві фото та незабутні враження від дрифт-таксі. 

Дітей в цей день будуть зустрічати улюблені казкові герої з якими вони потраплять в епізоди улюблених мультфільмів, пограють в ігри, візьмуть участь в конкурсах. Також для дітей майстер-класи, аквагрімм, мильні бульбашки і солодкі частування.

Яскравими гостями заходу стануть «спортивні» представники Ford - Ford Fiesta ST і Ford Focus ST, на яких можна буде провести незабутній слалом під керівництвом досвідчених тренерів з контраварійного водіння.

На NIKO Megapolis Drive Day Вас чекають нові технологічні рішення автомобільного питання, а також смак, стиль і відмінний настрій.

Випробувати в русі можливості автомобілів можна буде в різних форматах: на швидкісній трасі і на спеціально обладнаній оффроуд майданчику.

Реєстрація на тест-драйв бажаного автомобіля відкрита:

https://auto.niko.ua/

Партнерами NIKO Megapolis Drive Day стали: компанія «НІКО Трейдінг» - офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, міжнародний центр водіння «Фізика Руху», страхова компанія «ВУСО», лізингова компанія «УЛФ-Фінанс».

Детальніше про автомобілі в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» на 13-му кілометрі Бориспільського шосе, по телефону (044) 392 11 11.