«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, представить Renault Kadjar і Renault Captur на платформі «Міжнародні дні поля в Україні», які пройдуть з 21 по 23 червня 2017, на Дослідному полі УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого смт., Дослідницьке, Васильківський район, Київська область 60 км від Києва

«НІКО Прайм Мегаполіс» представить моделі Renault Kadjar і Renault Captur на незалежній платформі «Міжнародні дні поля в Україні». Ця подія є відкритою платформою для спілкування експертів, виробників насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та сільськогосподарської техніки, виробниками рослин. «Міжнародні дні поля в Україні» - це унікальна подія, яка збирає близько 5000 відвідувачів.

Автомобілі Renault, представлені на виставці, допоможуть вирішувати складні логістичні завдання сільськогосподарської інфраструктури. Вони мають зрозумілі сучасні навігаційні системи, високий кліренс і універсальний характер трансформацій салону.

Renault Captur - це екіпірований справжній дослідник, він спокушає відкривати і досліджувати нові місця, залишаючи «міські джунглі» в пошуках романтики, сімейних і спортивних пригод, повних приємного хвилювання. Навігаційна система Media NAV з 7-дюймовим сенсорним екраном, Bluetooth, фірмова карта-ключ Renault «вільні руки», ESP, система допомоги при рушанні на підйомі.

Ціна від 505 187 грн.

Renault Kadjar є універсальним автомобілем - комфортним на дорозі і на бездоріжжі. З компактним корпусом, високою посадкою, передніми і задніми захисними пластинами і трансмісією 4WD або 2WD, Renault Kadjar втілює в собі дух кросовера. Завдяки високій посадці і різним режимам трансмісії Renault Kadjar стане вашим другом на всі випадки життя. Ціна від 574 074 грн.

Запрошуємо детально познайомитися з цими моделями і отримати інформацію про автомобілях Renault. Наші консультанти відповідять на всі ваші запитання, розкажуть докладно про повну модельному ряді Renault, який доступний в автосалоні «НІКО Прайм Мегаполіс», а також про програми лізингу та кредитування.

Чекаємо Вас 21 по 23 червня 2017, на Дослідному полі УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого смт., Дослідницьке, Васильківський район, Київська область 60 км від Києва

21 червень вівторок 8.00 - 16.00
22 червень субота 8.00 - 16.00
23 червня п'ятниця 8:00 - 14:00

Детальніше про автомобілі Renault в «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе 13, телефон (044) 392 44 44.