RENAULT TALISMAN S-EDITION - нова спортивна лімітована версія
  • Лінійка Renault Talisman доповнилася ексклюзивною спортивною версією S-Edition, яка першою з моделей Renault отримає новий бензиновий двигун 1.8 TCe 225.
  • Основна увага в спортивному салоні з чорною оббивкою і червоною прострочкою приділена комфорту.
  • У базову комплектацію входить повнокероване шасі 4Control, електронне управління амортизаторами і нові 19-дюймові колісні диски.
  • Автомобіль з'явиться в Європі у вересні 2018 року.

Завдяки вишуканому, елегантному стилю, плавному ходу і відмінній керованості, комфортному салону і винятковим динамічним якостям Renault Talisman практично відразу ж став одним з найпопулярніших автомобілів для подорожей на європейському ринку. На Женевському автосалоні цього року лінійка знову приверне до себе увагу завдяки прем'єрі нової спортивної лімітованої версії Talisman S-Edition.

Talisman S-Edition, в основу якого лягла комплектація Intens (включає в себе системи ADAS, Multi-Sense, масажні крісла і багато іншого), поєднує в собі спортивний стиль і ексклюзивні рішення, а також оснащується повнокерованим шасі 4Control і системою електронного управління амортизаторами, забезпечують виключно плавний хід.

 

Спортивний стиль Talisman S-Edition підкреслюється 19-дюймовими колісними дисками Alizarine. Модель також має повністю світлодіодні передні фари Pure Vision, гравіровані хромовані дверні поріжки, емблему S-Edition на крилах і бічні дзеркала кольору Etoilé Black, які формують неймовірно вишуканий вигляд автомобіля.

Салон Talisman S-Edition зберіг витриманий стиль незважаючи на додавання таких явно спортивних елементів, як чорна шкіра з червоною прострочкою в оббивці сидінь і приладової панелі (а також обтягнуті шкірою кермо, чохол селектора передач і дверні вставки), сіро-червоні килимки з тисненням S -Edition, алюмінієві накладки на педалі і багато іншого, а завдяки чорній оббивці стелі в салоні створюється особлива спортивна атмосфера. При цьому Talisman S-Edition зберіг просторий салон, інноваційні технології та високоякісну обробку класичної моделі Talisman.

Для Talisman пропонується кілька дизельних двигунів на вибір, а також новий бензиновий агрегат TCe 225 з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням (EDC). Новий двигун забезпечує більш динамічне прискорення завдяки потужності в 225 к.с. і крутним моментом в 300 Н-м.

Talisman S-Edition з'явиться в продажу в Європі у вересні 2018 року.

«Talisman S-Edition пропонує спортивний стиль, якого довго чекали наші клієнти. Новий 225-сильний двигун об'ємом 1,8 л демонструє високу потужність і плавність роботи і забезпечує ще більше задоволення від водіння». - зазначила Сандра Гомес, директор програм в D-сегменті.