«НІКО Прайм Мегаполіс» пишається дев’ятирічною співпрацею компанії Renault в Україні з Одеським міжнародним кінофестивалем, найбільшим глядацьким кінофестивалем Cхідної Європи.

13 липня в сонячній Одесі відбулося урочисте відкриття найбільш очікуваної події кінематографу в Україні - Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

 

Традиційно, надійним автомобільним партнером фестивалю став бренд Renault. 

За свою довгу історію компанія Renault встановила тісні зв'язки з теле- та кінокомпаніями. Автомобілі Renault з'являються на екранах телевізорів у всьому світі, починаючи від телесеріалів і закінчуючи художніми фільмами. Для потреб кінокомпаній завжди доступний спеціальний парк автомобілів, який представляє повний модельний ряд марки (традиційні та електромобілі).

 

Серед знакових культурних подій світового масштабу, які підтримує компанія Renault - Канський та Венеційський кінофестивалі, кінофестивалі в Довілі, Ліоні, Ангулемі, Альп д'Уезі, Кабурі, Марракеші, Лондоні, Сан-Себастьяні, Вальядоліді та Одесі.

Одеський міжнародний кінофестиваль – це головний професійний майданчик, де зустрічаються українські та зарубіжні кінематографісти. Ексклюзивні прем'єри фільмів, майстер-класи від провідних світових кінодіячів та унікальна фестивальна атмосфера – все це об'єднують у собі 9 днів кінематографічної події.

 

Цього року протягом ОМКФ буде показано 108 фільмів з 41 країни (відібраних з 1011 фільмів з 95 країн), а також кінохіти кращих фестивалів - Канського, Берлінського, Венеційського та ще понад 30 кінофорумів.

25 автомобілів Renault з 13 по 21 липня забезпечують комфортні поїздки гостей до червоної килимової доріжки, а також в інші місця, де відбуваються важливі події насиченої програми фестивалю.

Серед автомобільних помічників кінофестивалю – стильні, яскраві та комфортні представники широкого модельного ряду Renault: 

  • кросовери - Koleos, Kadjar, Captur, Duster та Sandero Stepway
  • седани – Talisman та Megane
  • інноваційний електромобіль Zoe
  • преміальний мінівен Espace 
  • практичний та місткий Trafic

 

Крім комфортного пересування на автомобілях Renault у гостей фестивалю є можливість познайомитися з експозицією інноваційного електромобіля Renault ZOE, який встановлено навпроти Фестивального палацу.

Познайомитися з широким модельним рядом Renault і пройти тест драйв можна в офіційного дилера бренду Renault в Києве - "НІКО Прайм Мегаполіс" на Бориспільському шосе, 13-й км.