«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, пропонує спеціальну цінову пропозицію на Renault Logan.

В  «НІКО Прайм Мегаполіс» діє акційна ціна на новий Renault Logan- комфорт і задоволення від 289 900 грн. 

Renault Logan- сучасний і просторий автомобіль, оснащений численними технологіями для забезпечення більшого комфорту та зручності в салоні, може похвалитися містким багажником, який дозволить з легкістю перевозити великі предмети. 

Автомобіль максимально безпечний і комфортний, адже забезпечений:

• круїз-контролем з обмежувачем швидкості;

• EBA -оптимізацією гальмівних шляхів і антиблокувальною системою гальм ABS;

• ESP- електронною системою динамічної стабілізації;

• Isofix- системою кріплення дитячих сидінь;

• передніми та бічними подушками безпеки.

Придбайте вигідно автомобіль Renault Logan в дилерському центрі «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13-й км і подорожуйте з повним комфортом.

Деталі за телефоном:  (044) 392 -44-44

*Спеціальна ціна за умовами придбання в кредит за програмою Renault Фінанс, для фізичних осіб. Пропозиція діє з 06.07.18 до 31.07.18 р. на території України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій, на яких проводиться ООС (АТО)) в «НІКО Прайм Мегаполіс». Про детальні умови пропозиції, кредитування  та додаткові зобов'язання дізнайтесь на сайті  www.renault.niko.ua та в офіційного дилера «НІКО Прайм Мегаполіс». Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011р. Для отримання інформації по розрахунку кредитної пропозиції по програмі Renault Фінанс щодо конкретної обраної комплектації автомобіля та його остаточної ціни, звертайтеся в «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13-й км.