«НІКО Прайм Мегаполіс» запрошує на експозицію автомобілів Renault на Ювелір Експо Україна

«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault  в Києві і Київській області, запрошує всіх бажаючих відвідати головну ювелірну виставку року – Ювелір Експо Україна у м. Києві.

Виставка буде проходити з  23 по 26 травня 2019 року  на території міжнародного виставкового центру (МВЦ), за адресою: Броварський пр-т, 15, м. Київ.

Ювелір Експо Україна -  провідна міжнародна виставка ювелірних прикрас, що дає можливість ознайомитися з тенденціями розвитку ювелірного мистецтва, а також придбати різноманітні прикраси з дорогоцінних металів, вироби з діамантами та іншим коштовним камінням, ексклюзивні авторські роботи.  Виставка збирає кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України та зарубіжжя.

В рамках заходу дилерський центр "НІКО Прайм Мегаполіс" представлятиме cтильні та амбітні кросовери - Renault Captur та Renault Kadjar.  Запрошуємо всіх бажаючих завітати на експозицію, познайомитись ближче з представленими автомобілями та отримати  консультацію кваліфікованих спеціалістів.

Крім того, дилерський центр підготував запрошення для всіх клієнтів, що в ці дні пройдуть тест-драйв та бажають, відвідати наймасштабнішу ювелірну виставку року - Ювелір Експо Україна.

За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону: (044) 392-44-44.