«ДИЛЕР РОКУ» - щорічна нагорода Renault Groupe, яка охоплює 12 700 дилерських центрів Renault на п'яти континентах, і покликана визначити найкращого дилера в кожній країні.

В рамках змагання всі дилери Renault в світі беруть участь у боротьбі за титул «ДИЛЕР РОКУ», демонструючи свою прихильність бренду, високий професіоналізм команди та якісний підхід в роботі з клієнтами.

Оцінка ефективності роботи кожного дилера Renault Groupe базується на основі критеріїв, які є ідентичними для кожної країни.

За підсумками 2017 року в першу десятку кращих офіційних дилерів Renault в Україні після Переможця увійшли наступні компанії: ТОВ "НІКО Прайм Мегаполіс" (Київ), ТОВ "НАРА" (Кривий Ріг), ТОВ "Автокрай-Україна" (Київ), ІП "АІС-Запоріжжя" (Запоріжжя), ТОВ "Автоподіум", (Чернівці), ІП "АІС Авто-Юг", м.Одеса, ДП "Автоінвестстрой-Чернігів" (Чернігів), ТОВ "Фаворит Авто Вінниця" (Вінниця), ТОВ "Авто Акорд" (Мукачево), ТОВ «Арма Моторс» (Київ).

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.