ПЕРША ПОЯВА НОВОГО RENAULT MEGANE R.S. НА ГРАН-ПРІ МОНАКО ФОРМУЛИ-1
  • Новий Megane R.S. вперше з'явився перед широким загалом і проїхав відомою трасою Гран-прі Монако під керуванням пілота Renault F1 Ніко Хюлькенберга.
  • Новий Megane R.S. буде доступний у версіях з механічною коробкою передач і трансмісією EDC з подвійним зчепленням. Офіційна прем'єра нової моделі відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні.

Гран-прі Монако Формули-1 стало яскравим приводом для першої появи перед широким загалом нового Megane R.S. під керуванням пілота Renault F1 Ніко Хюлькенберга. Жовто-чорне забарвлення кузова, навіяна новим фірмовим стилем Renault Sport, вдало підкреслює енергійні, ультраспортівні лінії нової моделі. «Гадаю, що для представлення нового Megane R.S. важко було знайти більш слушного моменту з кращим інформаційним ефектом, ніж 40-річний ювілей участі Renault в королівських гонках», - зазначив Патріс Ратті, керуючий директор Renault Sport Cars.

Пілот Формули-1 Ніко Хюлькенберг провів коротку презентацію автомобіля на трасі Монако, показавши, чого можна очікувати від нового Megane R.S. «У мене вже була можливість випробувати новий Megane R.S. в ході розробки, і тоді мене відразу ж підкорило його чудове шасі. У Renault Sport провели величезну роботу по поліпшенню ходових якостей автомобіля. Для мене було величезним задоволенням проїхати на ньому сьогодні по легендарній міській трасі Монако!»

 

З моменту появи на ринку першого Megane R.S. в 2004 році, модель завжди втілювала любов до автоспорту і робила справжні гоночні можливості доступними для всіх бажаючих. Експерти Renault Sport в черговий раз скористалися технологіями Формули-1, щоб створити по-справжньому ексклюзивний автомобіль з продуманою аеродинамікою, чудовими ходовими якостями і високою надійністю.

«Ми хочемо, щоб новий Megane R.S. став новим еталоном в сегменті компактних спорт-карів», - додав Патріс Ратті. Відповідно до запитів клієнтів автомобіль буде оснащуватися механічною коробкою передач або трансмісією EDC з подвійним зчепленням.

Офіційна прем'єра нового Megane R.S. відбудеться 12 вересня на Франкфуртському міжнародному автосалоні.