«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, повідомляє про старт продажів лімітованої версії Renault Duster Сross. Автосалон «НІКО Прайм Мегаполіс» в травні пропонує придбати Renault Duster Сross з лімітованої серії кросовера Renault Duster Сross.

Автомобіль Renault Duster зарекомендував себе як кросовер, який гідно проходить найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах завдяки компактними розмірами і невеликій вазі кузова. Він відрізняється не тільки своїми відмінними позашляховими якостями, функціональністю, надійністю, але і динамічним дизайном, який ідеально вписується і в сучасний міський, і в справжній гірський пейзаж.

Надати індивідуальності і ексклюзивності Renault Duster можна за рахунок оригінальних і фірмових аксесуарів від Renault, які підкреслюють його зовнішній вигляд і додають автомобілю ще більше функціональності.

Наприклад, хромовані передні захисні дуги послужать не тільки для захисту бампера, але і посилять позашляховий характер автомобіля, а накладки на протитуманні фари додадуть унікальності передньої частини кузова.
Лімітована серія Duster Сross проведена в обмеженій кількості і вже представлена ​​в нашому автосалоні. Існує 2 версії Duster Сross (бензинова потужністю 105 кінських сил і дизельна потужністю 110 к.с.), створених на базі версій Privilege.
У базі Duster Сross доступний:
•    круїз контроль;
• ESP (система курсової стійкості);
• задній парктронік;
• задні електросклопідйомники;
• шкіряне оздоблення керма;
• пакет "LOOK" (легкосплавні диски 16 дюймів + леєрах сріблястого кольору + накладки темно-сірого кольору на дзеркала заднього виду + ​​декоративна накладка на вихлопну трубу).
Також як опцію можна замовити задній парктронік і камеру заднього виду.
Зміни лімітованої серії характерні і для зовнішнього вигляду та інтер'єру автомобіля. Тепер до існуючої гамі відтінків кузова додався новий колір - «сірий камінь» і з'явилися нові легкосплавні диски 16 "« CYCLADE DIAMANTE ». А відмінних рис салону автомобіля додасть нова оббивка сидінь і оформлення салону "SPORTY CHIC".

Поспішайте стати ексклюзивним власником лімітованої версії Renault Duster Сross!
Renault Duster. Я люблю пригоди!

Чекаємо Вас в «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе 13, телефон (044) 392 44 44.