«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, запрошує відвідати дні безпеки від Renault - «Дитячу поліцейську академію Renault» 23 і 24 вересня з 12.00.

«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, запрошує відвідати дні безпеки від Renault - «Дитячу поліцейську академію Renault» 23 і 24 вересня з 12.00. В рамках заходу дітям в інтерактивній і цікавій формі нагадають, як потрібно поводитися на дорозі, щоб їх шлях був безпечним і комфортним.

«НІКО Прайм Мегаполіс» проводить захід для дітей - «Дитяча поліцейська академія Renault». В рамках якого дітям в інтерактивній і цікавій формі нагадають, як потрібно поводитися на дорозі, щоб їх шлях був безпечним і комфортним. Тема безпеки на дорогах особливо актуальна восени, коли діти йдуть до школи, відвідують позашкільні секції їм необхідно знати основні правила поведінки на дорогах.

В академії буде навчальний курс з безпеки з лекціями про правила дорожнього руху для дітей. Особливістю курсу є його інтерактивність і простота - кожна дитина зможе зрозуміти основні правила і легко їх запам'ятати.

Крім навчального матеріалу дітей чекає незвичайна форма його засвоєння - розіграш сценки з правилами дорожнього руху. Такий підхід в навчанні викликає інтерес навіть у самих маленьких дітей і забезпечує просте запам'ятовування важливого матеріалу.

Після проходження курсу з безпеки кожен курсант отримає жетон і диплом, які свідчать про проходження «Дитячої поліцейської академії Renault».

Також дітки зможуть поласувати смачними пригощань і зарядитися позитивними емоціями.

Під час навчання дітей, батьки зможуть:
• більш детально ознайомитися з автомобілями Renault;
• пройти тест драйв автомобілів Renault;
• зарезервувати і купити автомобіль Renault;
• дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;
• оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;
• отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Чекаємо вас 23 і 24 вересня в «НІКО Прайм Мегаполіс».

Знання прищепив - це безпека всіх учасників руху на дорозі, подаруйте яскраве і запам'ятовується навчання безпеки своїм дітям.

Програма «Дитяча поліцейська академія Renault» починається о 12.00.


Детальніше про Renault в «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе 13, телефон (044) 392 44 44.