«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві і Київській області, повідомляє про те, що з серпня 2017 р кросовер Renault Kadjar здивує не тільки своїм дизайном і функціональністю, але і ще більш привабливою ціною і вигідними фінансовими умовами придбання.

«НІКО Прайм Мегаполіс» пропонує відчути комфорт і технологічність Renault Kadjar набуваючи його за новою привабливою ціною - від 561 077 грн. А також діє програма вигідною розстрочки платежу, який стартує від 6 232 грн / міс *

Renault Kadjar виділяється своїм спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер'єром і сучасної лінійкою двигунів. Його технічні характеристики відмінно зарекомендували себе по міських дорогах і автомагістралях.

Яскравий і динамічний дизайн Renault Kadjar підкреслює контур денних ходових LED вогнів у формі літери «С» і фари Full LED. Значні габарити пом'якшуються плавними лініями, і автомобіль виглядає легким і елегантним, а салон просторий і зручний не тільки для водія і переднього пасажира, а й для пасажирів ззаду. Відстань для колін задніх пасажирів - 22 см, відстань від подушки сидіння до даху - 91 см, ширина на рівні ліктів задніх пасажирів - 145 см. На другому ряді сидінь навіть високий людина відчуватиме себе комфортно.

Renault Kadjar дуже універсальний, функціональний і практичний кросовер:
• обсяг багажника - один з кращих в сегменті - 472 л. А якщо скласти спинку переднього пасажирського сидіння, то можна перевозити довгоміри до 2,5 м;
• Модульованість багажного відділення: система «рівну підлогу» і складання заднього ряду сидінь в один дотик «Easy Brake»;
• інноваційний висувний фаркоп, який захований під бампером, а при необхідності з легкістю висувається,
• парковка «вільні руки», яка дозволяє вибирати потрібну траєкторію паркування (паралельна, перпендикулярна, або під кутом), після чого автомобіль припарковується самостійно, іноді оповіщаючи про необхідні дії.

Також Kadjar пропонує широку лінійку сучасних і економічних двигунів:
• дизельний двигун 1,5 л. з потужністю 110 к.с. і середньою витратою палива - 4,5 л. (Бест селлер Renault);
• дизельний двигун 1,6 л. з потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива - 5,2 л;
• бензиновий двигун 1,2 л з потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива - 6,2 л.

А серед версій Renault Kadjar доступна повнопривідна, яка в поєднанні з високим кліренсом в 200 мм дозволить відчувати себе впевнено не тільки в місті, а й за його межами.

Renault Kadjar. Вирушай за покликом життя!

Випробуйте автомобіль на тест-драйві, відчуйте його характер.

Детальніше про Renault в «НІКО Прайм Мегаполіс» на Бориспільському шосе 13, телефон (044) 392 44 44.

* Кредит за програмою Renault Finance. Щомісячний платіж в розмірі 6 232 грн розраховане при кредитуванні на наступних умовах: максимальний термін - 60 місяців, максимальна сума - 252 485 грн., Процентна ставка - 14.9% річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту - 2.50% , комісія за відкриття поточного рахунку - 80 грн., комісія за внесення обтяження в ДРОРМ - 100 грн., комісія за отримання виписок з державних реєстрів - 199 грн. (За 1 людину). Реальна відсоткова ставка становить 16.25% річних. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011 Кредит надається у відділеннях Банку по всій території України, за винятком тимчасово окупованій території АР Крим та зони проведення АТО. Детальні умови кредитування дізнайтеся на сайті www.renault.ua або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.