Всеукраїнська акція "Автомобіль року в Україні" проводиться щорічно з 2001 р. Цей конкурс визначає кращі новинки, представлені в Україні з 20 листопада 2016 р. до 20 листопада 2017 р. Автомобілі-переможці визначаються за підсумками голосування громадського та журналістського журі. В цьому році за перемогу в номінаціях змагаються понад 40 автомобілів-претендентів.

З 27 листопада по 8 січня кожен громадянин України може проголосувати за кращий легковий автомобіль року, кросовер року, кращі авто в класах, а також вибрати найкращого з претендентів в номінації - "Співвідношення ціна-якість" та "Дизайн". Голосування здійснюється на сайті https://autoroku.autocentre.ua або за допомогою заповненої анкети, опублікованої в журналі «Автоцентр» (починаючи з №22 від 27.11.2017).

Нагадаємо, що престижний титул «Легковий автомобіль 2017 року» завоював Renault Megane хетчбек, який дебютував в 2016 році.

В цьому році в конкурсі беруть участь два автомобілі від Renault:

  1. Renault Megane седан - серед претендентів на перемогу в категорії "Компактний клас".
  2. Renault Koleos - серед претендентів на перемогу в категорії "Середньорозмірний кросовер".

Підтримати своїм голосом автомобілі Renault можна на сайті Всеукраїнської премії за посиланням https://autoroku.autocentre.ua 

Серед учасників, які повністю заповнять анкету для голосування, розіграють цінні подарунки. Головним призом стане автомобіль - новий Renault Captur від компанії Renault в Україні.

Новий Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, обсяг продажів якого в 2016 році склав 215 670 одиниць. Його безліч можливостей в персоналізації задовольнять індивідуальні потреби навіть самого вибагливого клієнта. Вражаюча двоколірна схема забарвлення кузова пропонує більше 30 потенційних комбінацій нового Captur відповідно до особистих переваг. Також персоналізувати можна і салон автомобіля.

Додаткова інформація

Легандарний седан Renault Megane - створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault. Ця модель втілює hightech риси в дизайні і технологіях, які дарують унікальну можливість налаштовувати автомобіль під свій стиль та настрій. Елегантність та технологічність седана забезпечують водієві та пасажирам максимальний комфорт, а також високий рівень безпеки.

Ознайомтесь з легендарним седаном Renault Megane в YouTube: https://youtu.be/W3QdmQ8Gi9w

Новий кросовер Renault Koleos - динамічний представник D-сегмента, виконаний в новому фірмовому стилі Renault, з вишуканим салоном і преміальним оснащенням. Новий Koleos вдало поєднує французький шарм, новітні технології та потужність великого автомобіля.

Ознайомтесь з новим кросовером Renault Koleos в YouTube: https://youtu.be/yGHHtdBpsV8