«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів щорічне автомобільне свято для автолюбителів -NIKO Megapolis Drive Day. Атмосферу справжнього кругосвітнього тест-драйву, створили автомобілі 8 світових брендів з різних куточків світу:Citroen Ford, Fiat, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе дякує всім гостей, які відвідали NIKO Megapolis Drive Day. Дякую за щирий інтерес до автомобільної темі, яку в тест-драйві розкрили 8 світових брендів з різних куточків світу: Citroen Ford, Fiat, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki.

Колорит кожного автомобільного бренду було проявлено в русі: на швидкісній трасі і на обладнаному майданчику на бездоріжжі. Якравою запам'ятовую стрічкою супроводжували свято фотографії на сторінці Мегаполісу в Instagram. Фантастичні гості заходу «спортивні» представники брендів Mazda і Ford в моделі Mazda MX-5, Ford Fiesta ST і Ford Focus ST показали спортивні можливості автомобілів. Досвідчені тренера з контраварійного водіння провели незабутній слалом.

Багато тепла, добра і посмішок було від наших найменших гостей, яких ми завжди чекаємо разом з казковими персонажами. Дякую вам за довіру і за активну участь в іграх, розіграшах на святі NIKO Megapolis Drive Day.

Дякуємо партнерів заходу, якими були компанія «НІКО Трейдінг» - офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, міжнародний центр водіння «Фізика Руху», страхова компанія «ВУСО», лізингова компанія «УЛФ-Фінанс».

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» - це вибір, який дозволяє визначити який саме автомобіль підходить вам і вашому стилю життя.

Детальніше про автомобілі в Citroen Форд, Fiat, Renault, Mazda, Mitsubishi, Suzuki. «Автомобільний Мегаполіс НІКО» на 13-му кілометра Бориспільського шосе, по телефону (044) 392 44 44