«НІКО Прайм Мегаполіс», офіційний дилер Renault в Києві та Київській області, запрошує відвідати експозиціійний стенд Renault на VIII Міжнародну виставку обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHAEMTechExpo, яка проходить у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» в період з 17 по 19 жовтня 2017 року.

Модельний ряд Renault – це сучасні та комфортні автомобілі з характерним яскравим дизайном, функціональним обладнанням та ергономічними рішеннями в салоні.  Їх основна перевага – економічність та максимальна адаптація ходової частини до наших доріг. Саме тому,  автомобілі Renault – оптимальний вибір для великих компаній у корпоративних цілях.

Renault Megane має прекрасний дизайн інтер’єра та екстер’єра. Це представницький автомобіль з високою паливною економічністю. Хороше базове оснащення та 5- зіркова безпека, за результатами краш-тестів EuroNCap.

Renault Kadjar – динамічний, витончений та гармонійний міський кросовер з підвищеним кліренсом та містким багажним відділенням. У першу чергу Renault Kadjar – це збалансована динаміка та економічний двигун, які у тандемі забезпечують хороші ходові якості, значну прохідність і при цьому помірні витрати палива.

У «НІКО Прайм Мегаполісі» представлений широкий модельний ряд автомобілів Renault. Протестувати та відчути переваги автомобіля Renault, запрошуємо на Бориспільське шосе 13, телефон (044) 392 44 44.